<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan dette redde det kriserammede husmarkedet?

Det har til nå vært svært få lyspunkter for eiendomsmarkedet i USA. Kan dette være med på å snu trenden?

    Publisert 29. jan. 2009 kl. 12.53
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord

    Førstehjemskjøpere i USA kan komme til å få over 50.000 i skattebonus dersom de kjøper sitt nye hjem raskt.Det skriver CNN Money torsdag.Bonus-regelen ligger inne som en del av stimulipakken som Kongressen i USA nå skal stemme over.Og nå tror mange i eiendomsbransjen over dammen at dette forslaget endelig kan få liv i et marked som har vært stein dødt i lang tid.- Våre økonomer har sett nærmere på effekten som dette forslaget kan ha, og de sier at man kan få en 10 prosents oppgang i eiendomskjøp dersom det blir vedtatt, sier Mary Trupo som jobber for National Association of Realtors i USA.10 prosents oppgang vil si en økning i faktiske eiendommer solgt på 500.000.