<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

11 av 12 revet bort på flekken i Kollen

En rimelig inngangsbillett sørger for rekordsalg i Holmenkollen. Kjøperne har ingen problemer med å vente inntil to år.

    Publisert 9. juni 2009 kl. 08.08
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord

    - Dette salget sier oss at kjøperne har fått tilbake troen på at markedet for nye boliger skal holde seg. Ellers ville de ha ventet. Boligene står ikke ferdige før årsskiftet 2010/2011, sier megler Anders Langtind hos Privatmegleren Ullevål stadion til Finansavisen tirsdag.Han balanserer en modell av tolv nye eneboliger i rekke. På tomten i Lillevannsveien, i skogen bak Holmenkollen, ble det holdt visning for vel en uke siden. I løpet av ti dager frem til fredag var elleve av tolv boliger solgt unna. Boligene har en fastpris på 4,3 millioner kroner.Kjøpergruppen var nøye planlagt på forhånd. 80 prospekter ble revet unna av unge barnefamilier som møtte på tomten.- Tre par slo til allerede på visning. Og vi har bare solgt til par. Ikke en jævla spekulant, skryter Langtind.- Alle kjøperne er født mellom 1970 og 1980. Mange kom med barn, mens andre åpenbart hadde planlagt familie i løpet av de neste årene, sier kollega Henrik A. Berg.