<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Ikke overraskende at boligprisene faller

Den første boligprisstatistikken for mars viser en negativ trend.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 15.54
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  Foto: Scanpix

  Tall fra Garanti Eiendomsmegling viser at gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter falt 2,3 prosent fra februar til en 20.957 kroner i mars.Siden nyttår har prisene steget med 1 prosent, og i løpet av de siste 12 månedene var stigningen 6,7 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris 19.647 kroner.- Etter en relativt kraftig oppgang i årets to første måneder, er det ikke overraskende at prisene synker nå i mars. Antall omsatte boliger er betydelig høyere i mars sammenlignet med de foregående månedene, sier Garanti-sjef Stein Drogseth.Hver måned blir det i gjennomsnitt omsatt rundt 900 borettslagsboliger fordelt på 35 boligbyggelag, hvorav rundt 60 prosent er blokkleiligheter.