<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kenneth Sandvold: - Vi er veldig lei oss

- Det er en veldig trist sak, sier Bik Bok-gründer og gårdeier Kenneth Sandvold i kjølvannet av det tragiske takraset i Oslo.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 16.37
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 174 ord
  Kenneth Sandvold. Foto: Finansavisen

  I dag ble det kjent at gårdeier, driftssjef og foretaket i Niels Juels gate 29 på Frogner i Oslo er siktet i forbindelse med takrasulykken 16. mars. En mann ble alvorlig skadd.- Gårdeier og driftssjefen, i tillegg til foretaket, er siktet etter straffelovens paragraf 238 som omhandler uaktsom grov legemsbeskadigelse, opplyser politiadvokat Mette Haldorsen i Oslo politidistrikt.Politiet har gjennom sin etterforskning slått fast at raset gikk fra taket på bygningen i Niels Juels gate 29.En 24 år gammel mann ble alvorlig skadd da han 16. mars fikk is fra taket på bygården i hodet.Bik Bok-gründer Kenneth Sandvold er indirekte eier av bygget. Bygget er eid av Frogner Bolig AS, som igjen er eid av Sagene Panorama (100 prosent), som igjen er eid av Naturbetong (100 prosent), som igjen er eid 80 prosent av Sandvold.- Vi er veldig lei oss. Det er en veldig trist sak og vi synes synd på gutten, sier Sandvold til HegnarOnline.I og med at saken er under etterforskning vil han ikke si noe mer nå. Nå avventes den videre etterforskningen.