<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har Seadrill som forbilde

- Vi liker Fredriksen-selskapenes aksjonærpolitikk, og målet vårt er å bli nummer én, sier Morten E. Astrup i forkant av børsnotering.

  Publisert 22. mai 2010 kl. 10.13
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 109 ord
  Morten Astrup - Foto: Finansavisen

  Børskandidat Storm Real Estate vil reise inntil 500 millioner kroner på veien mot notering. Hedgefondforvalterne i London-baserte Storm Capital Management, som står bak selskapet,, lar seg imidlertid ikke skremme nevneverdig av den siste tids børsuro.- Vi tilfredsstiller alle kravene, så på børs skal vi uansett. Spørsmålet er bare hvordan, sier forvalter, investor og styremedlem Morten E. Astrup til Finanavisen.- Hvis du ser på da Seadrill gikk på børs, så var det en gavepakke for aksjonærene, sier han.- Tør du å sammenligne Storm Real Estate med Seadrill allerede?- Jeg håper at man i ettertid kan dra den sammenligningen. Vi liker Fredriksen-selskapenes aksjonærpolitikk, og målet vårt er å bli nummer én.