<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Må tvangsselge hytte-perle til spottpris

Eieren sliter tungt med økonomien. Dermed må den lekre hytte-perle tvangsselges for spottpris. Er dette årets hyttekupp?

Publisert 24. juni 2010 kl. 08.36
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Utsikten fra Carl-Christopher Tybring-Gjeddes lekre eiendom på Grimsøya. Foto: Finansavisen.

Det er duket for årets hyttekupp i Oslo når Carl-Christopher Tybring-Gjedde nå må legge ut sin lekre eiendom på Grimsøya til en meget lav pris, skriver Finansavisen torsdag.Advokat Torbjørn Ek i meglerhuset med samme navn hadde fritidseiendommen i Oslofjorden ute for salg i fjor. Prisantydning var 17 millioner kroner, men det var ikke napp å få.Nye salgsfremstøt ble igangsatt over påske i år, men tross den nye prisen på 14,5 millioner kroner ble hytta fortsatt ikke solgt.- To-tre interessenter snuste på den, men det ble aldri noe konkret, sier advokaten til Finansavisen.Denne helgen legges eiendommen ut for tredje gang. Nå har banken satt prisantydningen: 8 millioner kroner.- Jeg er helt på gråten på vegne av selger, innrømmer Ek.Les hele denne saken i torsdagens utgave av Finansavisen.