<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

På flyttefot? Slik kan du spare 20.000

Norges største flyttebyrå er også det dyreste. - Vi er ikke "Hansen på hjørnet", sier regionsjef Carina Nyvoll.

Publisert 21. juni 2010 kl. 11.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
Illustrasjon flytting. Scan-Foto: Tor Richardsen

Er du på flyttefot, kan det være store penger å spare på å velge riktig flyttebyrå. Priser VG har hentet inn viser forskjeller på 12.000 kroner innenfor Oslo, 23.000 kroner ut av Oslo og 21.000 kroner fra Bergen til Oslo.LP Transport og Flyttebyraa kommer billigst ut innenfor Oslo og nest billigst ut av Oslo. Majortrans Flytteservice er dyrest i begge kategorier.- Vi er ikke "Hansen på hjørnet". Våre mannskaper er godt opplært og har åtte års erfaring i snitt, sier regionsjef Carina Nyvoll i Majortrans. Hun mener at byråets priser er konkurransedyktige, og at avisen kan ha sjekket priser i en periode da de er fullbooket.Lederen i Norsk Flytteforbund, Anne Helene Røkke, anbefaler alle å sjekke flyttebyrået i Brønnøysundregistrene, og minner ifølge VG om at transportører skal ha ansvarsforsikring og løyve - om bilen er over 3,5 tonn.