<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Snart i 4.000 på Aker Brygge?

Markedet for kremlokaler tar seg opp. Norwegian Property melder om to nye kontrakter.

Publisert 21. juni 2010 kl. 14.15
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord

Markedet for kontorlokaler i Oslos CBD (Central Business District) tar seg opp. Norwegian Property har nå fått høye priser på to mindre lokaler på Aker Brygge, melder neNyheter.no.Lokalene ligger i Bryggegata, og er på 300 kvadratmeter- Vi har reforhandlet en leiekontrakt på 3.400 kroner eks. moms "as is". Vi har også inngått avtale på over 3.800 kroner eks. moms, men der har det vært oppgraderinger i form av overflatebehandling, sier direktør for utleie og marked Aili Klami.