<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Tvenge vil ikke "bygge på spekk"

- Med denne tomten kan du ikke komme tørrskodd til Singapore og New York, sier investor Torstein Tvenge etter salg.

Publisert 21. juni 2010 kl. 16.42
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
Torstein Tvenge - Foto: Finansavisen

I forrige uke skrev NEnyheter at NCC Property Development Norge hadde kjøpt tomten Philip Pedersens 3-7 på Lysaker av Torstein Tvenges Fram Gruppen for å sette opp et kontorbygg på hele 34.000 kvadratmeter.Ifølge nettstedet er det ennå uvisst om NCC vil bygge på spekulasjon, slik Fram Gruppen selv gjør med 20.000 kvadrameter ved Skøyen stasjon. Å "bygge på spekk" betyr at byggingen startes før inngåelse av et betydelig antall med leiekontrakter.Tvenge ville iallfall ikke ha "bygget på spekk" på Lysaker.- Det er forskjell på Bærum og Oslo. Skøyen ligger mer sentralt, denne tomten blir litt mer perifer. Litt flåsete sagt, vi pleier å si at på tomten på Skøyen kan du komme tørrskodd til Singapore og New York, det kan du ikke med denne tomten, sier Tvenge til NEnyheter.