<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørn Dæhlie satser millioner i Drøbak

- Det drar seg fort mot 100 millioner, sier Dæhlie om sin seneste eiendomsinvestering.

Publisert 29. mars 2011 kl. 09.05
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Bjørn Dæhlie - Foto: Scanpix

Ved innløpet til Oslofjordtunnelen ved Drøbak stikker investortrioen Bjørn Dæhlie, Bjørn Engesæth og Odd Slåke snart spaden i jorda for byggingen av et 12.000 kvadratmeter næringsbygg, skriver DN.Bare tomten kostet 20 millioner kroner.- Uten leietager på plass blir det vrient å angi en økonomisk ramme. Men det drar seg fort mot 100 millioner, sier Dæhlie.Ifølge avisen kan bygget med lager, kontor og storhandel eller overnatting i beste fall stå ferdig neste sommer - måneder før bommen fjernes.- Og allerede begynner idéen om et tunnelløp nummer to å finne veien inn i dokumenter og planprosesser, sier Frogn-ordfører Trond Vestby til DN.