<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fire menn tjente 225 millioner på fire år

Morten Astrup, Jon Strand, Tollef Svenkerud og eks-megler Lasse Røsnes leverer marginer andre boligbyggere bare kan drømme om.

  Publisert 12. des. 2011 kl. 14.54
  Oppdatert 12. des. 2011 klokken 15.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  Lasse Røsnes. Foto: Finansavisen.

  Neptune Properties kan vise til supermarginer på boligbygging i tette Oslo-områder, skriver Finansavisen.Siden oppstarten i 2007 kan selskapet vise til et resultat før skatt på 224 millioner av en omsetning på 774 millioner kroner. Det tilsvarer en resultatmargin på nesten 30 prosent, mens boligbyggere som regel klarer 8-10 prosent.- Da vi startet opp var vi heldige med at det var stor kapasitet i blant entreprenørene og prisene lave. Det har svingt veldig tilbake. I dag har prisene gått rett opp etter at utbyggingene i Bjørvika, Kværnerbyen, Ensjø, Sørenga, Fornebu og andre leilighetsprosjekter er påbegynt.- Nå ser vi at det er bedre muligheter i innen bygging av småhus og eneboliger, sier Lasse Røsnes til avisen.Den tidligere Gjensidige NOR- og Ek-megleren deler selskapet likt med Jon Strand, Tollef Svenkerud og Morten Astrup.