<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Monaco har verdens dyreste leiligheter

Hvis du er på jakt etter en ettroms-leilighet her, må du belage deg på å bla opp nærmere 12 millioner kroner.

  Publisert 10. jan. 2012 kl. 10.00
  Oppdatert 10. jan. 2012 klokken 10.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Monaco by. Foto: Reuters

  Ifølge eiendomsundersøkelsen Global Property Guide har Monaco har verdens høyeste boligpriser, skriver di.se.Vil du kjøpe en ettroms-leilighet i Monaco må du belage deg på å betale bortimot 12 millioner norske kroner.Heller ikke i eksklusive Monte Carlo er det uvanlig at det er dyrt å bo. Undersøkelsen viser til at månedsleien for en ettroms-leilighet her kan ligge på 40.000 kroner.Det er imidlertid ikke uten grunn at Monaco - med god samvittighet, har skrudd boligprisene solid opp de siste årene. Miniputtlandet er regnet som rivieraens skatteparadis og tiltrekker seg rike mennesker med tykke lommebøker.