<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Prishopp på svenske sommerhytter

Stadig flere kjøper sommerhytte i Sverige. Se hvilke områder som har økt mest i pris.

  Publisert 31. mars 2012 kl. 07.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 75 ord
  Foto: Scanpix

  Tideligere denne uken viste ferske tall fra svenske SCB at nordmenns eierandel i svenske feriehus økte raskest i 2011, med 7 prosent til om lag 9.000 fritidshus.Er du fortsatt på jakt etter sommerhus hos "Söta bror" bør du være obs. Enkelte områder har økt opp mot 28 prosent i pris.Det er særlig områder som Västra Götaland og Stockholm som har hatt et realt prishopp.Ifølge di.se har kvadratmeterprisen her steget med henholdsvis 28 og 22 prosent.