<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Boligprisene stiger videre i USA

Er det amerikanske boligmarkedet i ferd med å snu? Boligprisene er opp for tredje måned på rad.

Publisert 26. juni 2012 kl. 15.05
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Eiendomsmeglerskilt i Atlantic City, USA - Foto: Øystein Schmidt, HegnarOnline

Sesongjusterte tall viser tirsdag at S&P/Case-Shiller-boligprisindeksen i USA steg 0,7 prosent fra mars til april.På forhånd var det ventet en oppgang på 0,4 prosent.Ikke-justerte tall viser en enda sterkere vekst - 1,3 prosent.Dette er tredje måned på rad at indeksen stiger.Prisene på boliger var i april ned 1,9 prosent på årsbasis, en forbedring fra minus 2,5 prosent på årsbasis i mars. Det var ventet et fall på 2,5 prosent.Indeksen måler boligprisene i de 20 største byene i USA. Bare tre av disse byene viste negativ vekst sesongjustert.Følg HegnarOnline på Facebook her!