<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger tennisbane for 8 millioner på Snarøya

Tomteprisene har blitt så høye at selv Snarøya-folk selger tennisbanen - som må vike for en enebolig.

Publisert 27. juni 2012 kl. 15.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
Denne tennisbanen selges for 7,95 millioner kroner. Foto: Finansavisen.

Det skriver Finansavisen onsdag.I Haldenveien 20 B, nær sjøen og med utsikt, er en tennisbane til salgs for 7,95 millioner kroner. Taksten er på 9,0 millioner kroner. Tennisbanen må vike plass for en enebolig på den 800 kvadratmeter store tomten.Tomteprisen blir drøyt 10.000 kroner kvadratmeteren. Bygdøy-pris, ifølge avisens kilder. Til sammenligning går snittboligen i Bærum for vel 40.000 kroner kvadratmeteren.Det skal ha kommet inn flere bud, men ingen som matcher prisantydningen. Daglig leder og eiendomsmegler Håkon Dybvad hos Krogsveen Bekkestua opplyser at selgeren har god tid.Selger er for øvrig Karl Petter Røyr, som eier eiendommen gjennom sitt heleide selskap Røyr Eiendom AS.- Selger ønsker ikke overskriften "Tennisbane til 8 millioner kroner". Nei takk, sier Dybvad til Finansavisen.Følg HegnarOnline på Facebook her!