<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Råtassen Voldberg blir boligbaron

Skal bygge boliger for fire milliarder kroner i løpet av fem år. - Jeg har dyktige folk med meg, sier investoren.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 08.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
Investor Tore Aksel Voldberg - Foto: Scanpix

Investor Tore Aksel Voldberg skal bygge 870 boliger for nærmere fire milliarder kroner innen en 5-årsperiode, skriver DN.190 boliger er allerede under salg og bygging.- Å investere i eiendom er faktisk ganske spennende. Det er noe med følelsen av å se verdier materialisere seg. Og det viktigste: Jeg har dyktige folk med meg på laget, sier investoren.Voldberg girer opp boligprosjekter i Ski, Nittedal, Drøbak, Kolbotn, Lier, Nesodden og på Nesøya via Solon Eiendom, der han eier 49 prosent. Solon-sjef Simen Thorsen, Edvin Austbø og Ketil Skorstad er blant øvrige aksjonærer.- Vi henvender oss til etablerte kjøpere som vil ha leilighet, rekkehus eller eplehageboliger. En annen målgruppe er kjøpere i alderen 50 pluss som bytter villaen med romslige leiligheter med heis, peis og garasje, sier Thorsen til DN.Følg HegnarOnline på Facebook her!