<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik pimper du leiligheten visningsklar

Bytt mørke gardiner med lyse, fyll godteri i skåler og pass på å ha fargerike detaljer som går igjen.

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 08.51
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 159 ord
  Stue, Vestkanttorget.

  - Det kan gjerne ligge godteri strødd utover bordet, og skålen må gjerne være helt full. Det skal bugne, sier eiendomsmegler Marianne Dåsnes til vg.Hun er opptatt av farger og detaljer som går igjen når hun "pimper" leiligheter visningsklare.- Slike små detaljer gjør at leiligheten skiller seg litt ut i mengden, sier Dåsnes.Eiendomsmeglerfullmektig Kristian Ask i Nordvik og Partners anslår at fire av de leiligheter de selger er stylet av profesjonelle.Her er noen av tipsene:- Bytt mørke gardiner med lyse.- Fjern alt som er overflødig. Dobørste og søppelbøtte på badet bør fjernes før visning- Bruk fargerike detaljer som går igjen. Det kan være lime i en skål på kjøkkenet, limegrønne håndklær på badet og lignende.- Fyll gjerne en skål her og der med godteri.- Gå for minimalisme på hyller, fremfor å la alt av magasiner, huskelapper, og lignende ligge/stå fremme.NB! Leiligheten bør se ryddig og velstelt ut, og lukte godt før visning, sier Hilde Kristine Hugsand i Intro interiørdesign.