<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Boligprisene faller overalt - her aller mest

Boligprisene peker nedover for alle kategorier, i nesten alle regioner. Enkelte områder skiller seg ut.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 10.24
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 193 ord
  Sandnes. Foto: Wikipedia Commons Snorre E Johnsen

  Tall fra SSB viser tirsdag at norske boligpriser falt 1,8 prosent fra 2. til 3. kvartal i år.Boligprisindeksen viser at eneboliger falt 2,4 prosent i perioden, mens småhus og blokkleiligheter sank hhv. 1,0 og 0,9 prosent.Sammenlignet med samme tidspunkt i fjor, er boligprisene nå 2,9 prosent høyere.Siden den gang har småhus steget 3,2 prosent, mens eneboliger og blokkleiligheter klatret hhv. 2,9 og 2,8 prosent i perioden.Faller nesten overalt Agder/Rogaland utenom Stavanger og Vestlandet utenom Bergen var de to regionene med størst prisfall fra 2. til 3. kvartal - hhv. 5,0 og 3,2 prosent.Prisene i Oslo, Stavanger og Bergen falt i snitt 1,9 prosent, mens Trondheim registrerte et prisfall på marginale 0,1 prosent fra 2. til 3. kvartal.Akershus utenom Bærum var eneste region som unngikk et prisfall. Boligprisene steg der 0,4 prosent i perioden.Stavanger ned fra i fjor Fra 3. kvartal i fjor til 3. kvartal i år har prisveksten vært størst i Akershus utenom Bærum, samt Trøndelag utenom Trondheim: 6,6 prosent.Bergen føler nærmest med 6,4 prosent prisoppgang i perioden.Stavanger har opplevd et prisfall på 0,3 prosent, mens også Nord-Norge og Agder/Rogaland utenom Stavanger så minustegnet.Les mer om tallene her.Følg HegnarOnline på Facebook her!