<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger toppleiligheter for 12 millioner på Fornebu

OBOS solgte halvparten av leilighetene på første dag. Om to dager kommer det mer.

  Publisert 15. okt. 2013 kl. 12.31
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.05
  Lesetid: 3 minutter
  Artikkellengde er 525 ord
  Nye leiligheter legges ut på Fornebu. Foto: OBOS.

  OBOS er i gang med nye salgstrinn på Fornebu, og på første salgsdag ble 11 av 22 leiligheter revet unna i Kanalbygg 4 i Rolfsbukta.Salgsstarten er den nest beste OBOS har hatt hittil i år.Åtte av de største leilighetene ble solgt, i tillegg til to 3-roms og én 2-roms.12 av 22 revet bort Salget på 98 millioner kroner tilsvarer 57 prosent av salgsverdien for Kanalbygg 4. En sjekk nå i dag viser at ytterligere én leilighet er solgt, sånn at salget i bygget har passert 100 millioner kroner.Prosjektleder Trine Kvåle Hervik forklarer noe av det gode salget med at det er del av siste byggetrinn.- Mange setter nok pris på at hele boligområdet vil være ferdig når de flytter inn. I tillegg er byggets beliggenhet veldig bra, helt ut mot fjorden, sier hun, og trekker også frem uteområdene med kanaler, vannspeil og brygger.De ti leilighetene har 58 til 142 kvadratmeter bruksareal, og er priset til 3,75 til 10,5 millioner kroner.Over 12 mill. for toppleilighet Senere denne uken, nærmere bestemt torsdag 17. oktober, legges fjerde trinn av boligområdet Storøya for salg.Terne tun 1 består av 39 leiligheter på 53-142 kvadratmeter, fordelt på fem bygg. Boligene ligger sørvestvendt, skjermet mot trafikk og har ifølge OBOS romslige uteplasser.Prisene varierer fra 2,99 millioner for den minste 2-romsleiligheten til 12,25 millioner kroner for en av de største toppleilighetene - med takterrasse.Prosjektleder Tor Evert Lindeland mener Storøya er et av de mest familievennlige områdene på Fornebulandet.- Det har nærhet til den fineste badestranden, naturreservater, Nansenparken, skole, barnehage og det nye kjøpesenteret som kommer i 2014, sier han.OBOS er i gang med nye salgstrinn på Fornebu, og på første salgsdag ble 11 av 22 leiligheter revet unna i Kanalbygg 4 i Rolfsbukta.Salgsstarten er den nest beste OBOS har hatt hittil i år.Åtte av de største leilighetene ble solgt, i tillegg til to 3-roms og én 2-roms.12 av 22 revet bort Salget på 98 millioner kroner tilsvarer 57 prosent av salgsverdien for Kanalbygg 4. En sjekk nå i dag viser at ytterligere én leilighet er solgt, sånn at salget i bygget har passert 100 millioner kroner.Prosjektleder Trine Kvåle Hervik forklarer noe av det gode salget med at det er del av siste byggetrinn.- Mange setter nok pris på at hele boligområdet vil være ferdig når de flytter inn. I tillegg er byggets beliggenhet veldig bra, helt ut mot fjorden, sier hun, og trekker også frem uteområdene med kanaler, vannspeil og brygger.De ti leilighetene har 58 til 142 kvadratmeter bruksareal, og er priset til 3,75 til 10,5 millioner kroner.Over 12 mill. for toppleilighet Senere denne uken, nærmere bestemt torsdag 17. oktober, legges fjerde trinn av boligområdet Storøya for salg.Terne tun 1 består av 39 leiligheter på 53-142 kvadratmeter, fordelt på fem bygg. Boligene ligger sørvestvendt, skjermet mot trafikk og har ifølge OBOS romslige uteplasser.Prisene varierer fra 2,99 millioner for den minste 2-romsleiligheten til 12,25 millioner kroner for en av de største toppleilighetene - med takterrasse.Prosjektleder Tor Evert Lindeland mener Storøya er et av de mest familievennlige områdene på Fornebulandet.- Det har nærhet til den fineste badestranden, naturreservater, Nansenparken, skole, barnehage og det nye kjøpesenteret som kommer i 2014, sier han.Følg HegnarOnline på Facebook her!