<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå rives S-blokken

Hospitalsgata stenges fra og med i dag. Det betyr ny trasé for en av Oslos travleste bussruter.

    Publisert 17. nov. 2014 kl. 11.24
    Oppdatert 17. nov. 2014 klokken 11.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 91 ord

    Nå starter rivearbeidet med S-blokken i Regjeringskvartalet i Oslo.Dette betyr at Hospitalsgata vil være stengt mellom Møllergata og påkjøringen til ring 1 fra og med i dag, mandag 17. november, til og med 15. mars 2015. Statsbygg skriver på sine hjemmesider at gaten stenges helt for både gående, syklende og kjørende. Blant annet må bussrute 37 legge om sin østgående trasé i denne perioden.Åpningen 15. mars neste år er bare delvis. Rive- og byggearbeidet medfører at gata vil være innsnevret til ett kjørefelt de kommende tre årene.Følg Hegnar.no på Facebook her!