<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solgte Oslos dyreste strandeiendom — sliter med ubetalte regninger

Rolf Wikborg solgte Oslos dyreste strandeiendom tidligere i år, men fortsatt sliter hotellimperiet hans med ubetalte regninger og utleggsforretninger.

  Publisert 4. des. 2014 kl. 11.13
  Oppdatert 4. des. 2014 klokken 11.16
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 134 ord
  Blaasenborg på Bygdøy i Oslo. Advokat Torbjørn Ek. / Advokat Torbjørn Ek.

  Vel en måned etter at Wikborg solgte ut villa Blaasenborg til Christian Ringnes, skal han være nær en langsiktig løsning for de gjeldstyngede trehotellene. I flere år har hotellene på Vestlandet slitt med betalingsevnen, skriver DN.Selv om familien i år har solgt strandeiendommen på Bygdøy i tre deler for en samlet pris på 76,5 millioner kroner, har ifølge avisen ikke de finansielle problemene til hotellene i Sogn løst seg rent umiddelbart. De solgte boligeiendommene var høyt belånt, og Wikborg jobber fortsatt med å selge unna andre eiendommer for å frigjøre kontanter.– Vi holder på med spennende løsninger som å ta inn flere veldig interessante partnere og lokalforankring. Dette kan jeg ikke snakke om nå, men det kommer i god tid før sommeren. I mellomtiden skal vi rydde opp med kreditorene, sier Wikborg til DN.