<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har sikret seg direktørbolig til 30 millioner

HitecVision-sjef Ole Ertvaag har med sitt ferske boligkjøp tangert prisrekorden i Stavanger.

  Publisert 29. mai 2015 kl. 07.48
  Oppdatert 29. mai 2015 klokken 07.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 148 ord
  HitecVision-sjef Ole Ertvaag. Foto: Finansavisen

  Gründer og toppsjef i HitecVision, Ole Ertvaag, har kjøpt praktvilla fra ExxonMobil for 30 millioner kroner, og tangerer dermed prisrekorden i Stavanger, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg kan bekrefte at jeg har kjøpt eiendommen som en privat investering, sier Ertvaag til avisen, men ønsker ikke å kommentere hva han skal bruke den til.ExxonMobil har eid murvillaen på Eiganes i Stavanger siden 1979. Villaen, som har blitt brukt som direktørbolig, ble bygget i 1934, har et bruttoareal på over 700 kvadratmeter og blir beskrevet som "ekstremt velholdt".- Den er helt spesiell - både i størrelse og kvalitet, og ligger i det mest attraktive området i byen, sier regiondirektør i Eiendomsmegler Vest, Ole Morten Dreyer, som var ansvarlig for salget. - Markedet er generelt veldig selektivt. Samtidig er villaen i Bjørnøygata helt spesiell. De aktuelle kjøperne som finnes ser at det er en mulighet som sjeldent kommer, sier han til DN.