<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen vann og kloakk - prisantydning 20 millioner

Advokat Camilla Sem i Sem og Johnsen Eiendomsmegling mener et oppussingsobjekt på Gåsøya i Indre Oslofjord er verdt 20 millioner kroner.

    Publisert 30. mai 2015 kl. 10.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 153 ord
    Camilla Sem. Foto: Finansavisen.

    Advokat Camilla Sem lar seg ikke skremme av prisdumping på dyre fritidsboliger i indre Oslofjord og prøver seg med 20 millioner kroner for et oppussingsobjekt uten vann og kloakk, skriver Dagens Næringsliv.Det er en strandeiendom med ti måls tomt på Gåsøya, som nå selges av en utvandret norskamerikaner etter nesten 80 år i familiens eie.– Det er en grunn til at man har tviholdt på stedet, for dette er ting som ikke kommer på markedet så ofte, sier Sem til avisen.Hovedhuset er på rundt hundre kvadratmeter, men sammen med et par anneks er den totalel bygningsmassen på rundt 158 kvadratmeter. Foreløpig har Sem fått en tre–fire henvendelser, men ikke avtalt noen visninger.- De fleste kommer seg ut dit med egen båt og er ikke så interessert i å se hvordan det ser ut innvendig, for de ser at her må det betydelig oppgradering til. Det er beliggenheten de kjøper, sier eiendomsmegleren til DN.