<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rekordår i fjellheimen - spår videre vekst i 2016

Både meglere og analytikere spår et godt hytteår også i 2016.

    Publisert 2. jan. 2016 kl. 08.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 171 ord

    Rekordsalg gir sterk tro på hyttemarkedet i 2016, skriver DN.- For vår del har det vært all time high i 2015, sier Stig Svartor i DNB Eiendom på Lillehammer til avisen. Megleren selger hytter i populære områder som Hafjell, Sjusjøen og Skeikampen.En hektisk romjul avsluttet et travelt 2015 for hyttemeglerne i de mest populære områdene, og både meglere og analytikere spår nå et godt hytteår også i 2016.- Det er ingen tegn til at hytteprisene skal ned. Vi får en prisvekst i markedet de neste årene som ligger høyere enn generell prisvekst. Det er veldig vanskelig å tenke seg noe annet, sier Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret til DN. Han har i en årrekke analysert hyttemarkedet i Norge.- Folk flest har jobb, det er ingen konsensus for krakk i norsk økonomi, og våre undersøkelser viser at flere planlegger hyttekjøp, sier Øye til avisen.Tallene bekrefter at salget er sterkt. Omsetningen av norske fritidsboliger i fritt salg økte ifølge SSB med 14 prosent i tredje kvartal 2015 målt mot med tredje kvartal 2014.