<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det er en perle

Eiendomsmegler Gustav Sædberg skal selge et landsted som eies av Otium, selskapet til eiendomsinvestoren Tore Lie, for 22 millioner kroner.

Publisert 3. mai 2016
Oppdatert 3. mai 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 176 ord

Mandag ble landstedet i Blindleia som eies av Otium, selskapet til den hardt pressede eiendoms­investoren Tore Lie, lagt ut for salg til 22 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.- Det er en perle, sier eiendoms­megler i Meglerhuset Sædberg, Gustav Sædberg, til avisen, og mener landstedet er noe av det beste som kan oppdrives i Blindleia.- Den har det meste. Svømmebasseng med oppvarmet saltvann, boblebad, to sandstrender, et fantastisk uteområde med utekjøkken samt hage anlagt rundt en stor del av eiendommen. Det er en idyll, sier megleren.Det eiendommen imidlertid ikke har, er veiforbindelse.- Nei. Det er riktignok en eldre gangsti ut til stedet som dagens eier ikke har brukt. I stedet er det sikret rettigheter til to parkeringsplasser og to båtplasser noen hundre meter unna. Men det er altså mulig å gå gjennom skogen, sier Sædberg til avisen.Otium/Tore Lie kjøpte stedet av tidligere fotballspiller Erik Solér for 13,5 millioner kroner for ti år siden. Opplysninger fra Statens kartverk viser ifølge DN at det i dag er panteheftelser for tilsammen 25 millioner kroner i eiendommen.

Foto: Kurt Engen