<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Lokkeprisene florerer

Tregere marked til tross, lokkeprisene er fortsatt like tilstedeværende i det svenske boligmarkedet.

    Publisert 25. juni 2016 kl. 08.16
    Oppdatert 25. juni 2016 klokken 08.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    Det svenske eiendomsmarkedet har i motsetning til det norske bremset opp, særlig etter at myndighetene innførte strengere låneregler fra 1. juni.Men til tross for at prisene ikke vokser som før, florerer lokkeprisene. Forskjellen mellom prisantydning og salgspris er nemlig fortsatt svært høy, skriver Di.se.Fastighetsbyrån opplyser ifølge avisen at deres solgte objekter i mai i snitt ble solgt 13 prosent over prisantydning. Dermed er forskjellen like stor som den var for ett år siden.- Jeg ble litt overrasket da jeg så tallene, jeg hadde ventet en større forandring, sier pressejsef Johan Vesterberg i Fastighetsbyrån til Di.se.