<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arthur Buchardts boligtips

Klar tale fra eiendomsinvestoren.

    Publisert 29. aug. 2016 kl. 15.02
    Oppdatert 29. aug. 2016 klokken 16.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 184 ord

    Utviklingen av attraktive byrom i sentrum sto ifølge Estate Nyheter sentralt da Eiendomsutviklingsdagene gikk av stabelen på Farris Bad i Larvik i forrige uke.Nettstedet viser til en debatt mellom Salman Saeed fra Bonum Utvikling, Simon Stordalen Szikszay fra R8 Gruppen og den profilerte eiendomsinvestoren Arthur Buchardt.- Dere er som melkekartonger. Helt firkanta. Flytt ut fra sentrum og vær sosial. Steder som Nevlunghavn har vel så gode kvaliteter som Oslo sentrum, sa sistnevnte.Saeed kunne fortelle at han prøver å få sine foreldre til å gjøre det motsatte, nettopp fordi de skal bli mer sosiale.- Når alle skal bo i Oslo sentrum, vil det resultere i så høye boligpriser at de som i utgangspunktet er sosiale, ikke har råd til å bo der, svarte Buchardt ifølge Estate.- Kontor borte om 18 årIfølge nettstedet er investoren ikke mye positiv på vegne av utbyggere av kontorbygg.- Det er ingen grunn til at man skal reise 20-40-60 minutter fra der man bor for å sitte foran en skjerm, for deretter å gjøre samme øvelse når arbeidsdagen er ferdig. Kontor er borte om 18 år. I fremtiden vil man jobbe hjemmefra, konkluderte han.