<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Presser prisene like utenfor Oslo

AF Gruppen satser på nybygg rett utenfor Oslo.

  Publisert 27. aug. 2016 kl. 08.05
  Oppdatert 27. aug. 2016 klokken 08.11
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Morten Grongstad, Konsernsjef, AF Gruppen Fotograf: Eivind Yggeseth / Finansavisen

  Nybygde leiligheter til godt under to millioner tilbys like utenfor Oslo, skriver DN.- Her er man mellom 10–15 minutter med bil fra Oslo sentrum. Infrastrukturen er god, og det er kort vei til kjøpesenter og marka, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen til avisen.Han inspiserer leiligheter selskapet bygger på Thurmannskogen på Lørenskog. Og kvadratmeterprisen ligger i et helt annet sjikte enn i Oslo.- Den ligger på rundt 50.000 kroner kvadratmeteren. Til sammenligning er nå snittprisen på nye og gamle leiligheter i Oslo på 64.000 kroner kvadratmeteren. Her har vi en betydelig lavere inngangspris. Med gode og rasjonelle løsninger lar det seg gjøre, sier Grongstad til DN.Konsernsjefen er nå forsiktig med å kjøpe opp tomter i Oslo.- Det er nivåer på tomtepriser i Oslo som gjør at vi er selektive på hvilke tomter vi kjøper. Vi trives også godt utenfor bysentrum, sier Grongstad til avisen.