<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil ha 30 mill. i Groruddalen

Selger familiens eiendom gjennom 120 år på Trosterud i Oslo.

    Publisert 17. sep. 2016 kl. 08.17
    Oppdatert 17. sep. 2016 klokken 08.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 134 ord

    Etter 120 år i familiens eie håper Bjarne Johan Halvorsen å få 30 millioner kroner for familieeiendommen på Oslos østkant, skriver DN.Eiendommen, som ifølge avisen ligger inneklemt mellom høyblokker, Trosterud senter og E6, inneholder tre mål tomt og to hus.På 60-tallet begynte Oslo kommune å ekspropriere det meste av private tomter i området for å gjøre plass til drabantbyene, men noen få fikk beholde eiendommene sine.- Vi var blant de heldige som fikk beholde vår, sier Halvorsen til DN.Det er eiendomsmeglerfullmektig Herman Langtind i DNB Eiendom, som sammen med selgerne har satt prisen på 30 millioner kroner på eiendommen.- Det er jo et objekt som åpenbart er vanskelig å prissette for det er lite sammenligningsgrunnlag å vise til, men det ble vist interesse lenge før eiendommen ble lagt på nett, sier Langtind til DN.