<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forhandler om kjempekontrakt i Bjørvika

AF Gruppen ligger godt an.

    Publisert 12. des. 2016 kl. 13.20
    Oppdatert 12. des. 2016 klokken 13.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    AF Gruppen og Oslo S Utvikling AS (OSU) har sammen besluttet å gå inn i eksklusive kontraktsforhandlinger med mål om at AF Gruppen skal bli OSUs entreprenørpartner for utbyggingen av Bispevika - et område bestående av ca. 1.300 boliger og publikumsrettede lokaler i alle 1. etasjer, går det frem av en børsmelding.Prosessen innebærer at AF Gruppen og OSU skal fremforhandle en partnerskapskontrakt.Ambisjonen er intet mindre enn «en kostnadseffektiv utbygging av ett av Oslos flotteste boligområder».En nærmere redegjørelse for kontraktens omfang vil bli offentliggjort når vilkårene for en partnerskapskontrakt er fremforhandlet.- OSUs visjon er å utvikle Bjørvika til å bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde. Vi håper et samarbeid med AF Gruppen skal bidra vesentlig til dette og er villige til å tenke nytt og utradisjonelt for å få det til, sier OSU-sjef Rolf Thorsen i en kommentar.Les mer her.