<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

50 nye Selvaag-boliger i Lørenskog

Starter opp i Unnarennet.

    Publisert 20. mars 2017 kl. 15.58
    Oppdatert 20. mars 2017 klokken 16.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    Selvaag Boligs stasjonsby i Lørenskog, like ved Lørenskog stasjon, vokser og vokser.Delprosjektet Unnarennet starter opp i disse dager, med i alt 50 rekkehusleiligheter.Mens Selvaag selv skal utføre leveranse og montering av moduler, har Peab fått totalentreprisen på grunnarbeider, fundamentering, betongarbeider og utomhus, melder Estate Nyheter.Kontraktssummen lyder ifølge nettstedet på 43 millioner kroner, eksklusive moms.- Kort fortalt skal vi levere alle arbeider i forkant av modulmontering, sier distriktssjef Torbjørn Mehus i Peab.De 50 leilighetene fordeler seg på 10 frittstående rekkehusbygg, hvorav tre skal bygges over en felles garasjekjeller.Utbyggingen av stasjonsbyen startet for fire år siden, og ifølge Estate Nyheter har over 400 boliger kommet opp så langt - i flere ulike prosjekter og byggetrinn.