<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

AF Gruppen bygger i Bispevika

140 leiligheter skal opp. Og mer blir det.

    Publisert 8. mars 2017 kl. 09.05
    Oppdatert 8. mars 2017 klokken 09.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 99 ord

    AF Gruppen har i dag mottatt en bestilling på første byggetrinn som utgjør Dronninglunden på felt B2 i Bispevika i Oslo, går det frem av en børsmelding onsdag.Dronninglunden omfatter 140 leiligheter som nå er lagt ut for salg. Byggingen starter i juli 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019. Kontraktssummen blir anslått til 370 millioner kroner, eksklusive moms.Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.Samtidig forhandler AF Gruppen og Oslo S Utvikling om en partnerskapsavtale for utbyggingen av Bispevika - et område bestående av ca. 1.300 boliger og publikumsrettede lokaler i alle førsteetasjer.En endelig partnerskapsavtale forventes inngått i løpet av mars.Les mer her.