<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Klassisk Frogner-bygård solgt tvert for 70 millioner

- Strategisk smart bud drepte interessen, sier megler.

    Publisert 22. mars 2017 kl. 11.00
    Oppdatert 22. mars 2017 klokken 11.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord

    Den klassiske bygården Eilert Sundts gate 13 på Briskeby i Oslo er solgt for prisantydning på 70 millioner kroner, melder Estate Nyheter.Partner og eiendomsmegler Anders Langtind hos Privatmegleren Ullevål forteller om en formidabel interesse.- Vi sendte ut 64 prospekter og hadde 25-30 interessenter på visning, sier han.Megleren forteller til nettstedet at kjøperen rett etter visning la inn et strategisk smart bud på prisantydningen.- Dette drepte nok noe av interessen hos de andre, men mange mente at 70 millioner kroner var en høy og riktig pris, sier Langtind.Bygården har to næringsarealer og ti utleieleiligheter, og megleren hevder overfor Estate Nyheter at det er oppside for kjøper i leieinntektene fra leilighetene.Den hittil anonyme kjøperen kan ifølge nettstedet få en yield på 3,5 prosent (netto leieinntekter i forhold til kjøpesum), gitt at dagens leieinntekter økes fra 2,6 til tre millioner kroner.