<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Perle ved slottet til salgs - for 150 millioner?

Rædervillaen har kommet på markedet.

    Publisert 22. mars 2017 kl. 14.58
    Oppdatert 22. mars 2017 klokken 14.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 115 ord

    Catella skal selge Wergelandsveien 23-25, en av de virkelig flotte kontorvillaene rundt slottet i Oslo, melder Estate Nyheter.Eiendomsrådgiveren Newsec har fått oppdraget, som skjer gjennom et salg av alle aksjene i FNC Wergelandsveien Holding AS.Eiendommen mest kjent som Rædervillaen står på Byantikvarens gule liste, og har 2.340 kvadratmeter bruttoareal og 36 utendørs P-plasser. Villaen som ligger et steinkast fra Kunstnernes Hus er ifølge nettstedet 100 prosent utleid til IT-selskapet Mnemonic for 2.540 kroner per kvadratmeter for kontordelen. Netto årlig husleie oppgis til 5.628.466 kroner, noe som ifølge Estate Nyheter tilsvarer en prislapp på rundt 150 millioner kroner om 3,75 prosent yield legges til grunn (før skattejusteringer).Yielden uttrykker forholdet mellom årlige netto leieinntekter (brutto leieinntekter fratrukket eierkostnader) og kjøpesum.