<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Frykter ikke boligprisfallet: - Jeg er avslappet til boligprisene fremover

- Gode muligheter sier man ikke nei til, sier eiendomsinvestor Pål Georg Gundersen (65).

Publisert 12. aug. 2017 kl. 10.02
Oppdatert 12. aug. 2017 klokken 10.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 172 ord

Pål Georg Gundersen har i løpet av de siste 35 årene bygget seg opp til å bli en av de største private eiendomsinvestorene her i landet. Eiendomsimperiet hans strekker seg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord, med hovedtyngden i Oslo. Fjoråret ble et rekordår for Gundersen, skriver DN.- Jeg er godt fornøyd, sier Gundersen som blant annet trekker frem virksomheten i Frogner House Apartments i Oslo med over 400 utleieleiligheter på 13 adresser på Frogner.- Det handler om volum og flinke folk, sier han til DN.Apartmentvirksomheten i konsernet økte omsetningen med over 20 prosent i fjor.Gundersen eier også en rekke andre bygårder med utleieleiligheter og næringslokaler, som utgjør den største virksomheten i Merkantilbygg-konsernet med 238 millioner i omsetning, opp fra 216 millioner året før. Gundersen kjøpte flere eiendommer i fjor, og har ingen planer om å gi seg med det første.- Jeg er avslappet til prisene fremover og deler ikke den bekymringen som har vært i pressen i sommer. Gode muligheter sier man ikke nei til, sier Gundersen til DN.