<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi kan ikke akkurat kalle det en «bonanza», men salget er bra

På tre år har prisene for fritidseiendom steget 17,9 prosent.

  Publisert 17. feb. 2018 kl. 08.23
  Oppdatert 17. feb. 2018 klokken 08.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  Christian Haatuft. Foto: Finansavisen.

  – Januar i år var bedre enn i fjor, og da var det også bra. Vi er veldig happy, vi. Det er ikke sånn at folk står i kø for å kjøpe hytter, vi kan ikke akkurat kalle det en «bonanza», men salget er bra, sier Christian Haatuft, i Eiendomsmegler 1 Geilo til DN.Nå ser han frem mot tre travle visningshelger.– Ja, de neste ukene blir det bra trøkk, slik det alltid er på denne tiden av året, sier han til avisen.Haatuft forteller til DN at de fleste hyttekjøperne på Geilo er mellom 35 og 65 år. De kommer enten fra Oslo- eller bergensområdet, og mange kjøper fordi de kommer i arveposisjon.– Ja, det ser vi mange tilfeller av, sier han.– Mange finansierer hyttene sine med arv.