<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bø-brødrene satser på hytter

Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø sikter på nye blinker.

    Publisert 18. mars 2018 kl. 08.58
    Oppdatert 18. mars 2018 klokken 08.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 174 ord

    (Kapital:) Skiskytterstjernene Johannes Thingnes Bø og broren Tarjei Bø satser nå på markedet for firmahytter.  Ifølge Kapital er de begge ferske medeiere, styremedlemmer og markedsførere/hyttekoordinatorer i det nyopprettede selskapet Daysoff, som skal gi ansatte i norske bedrifter tilgang til firmahytter og firmaleiligheter både i og utenfor Norge.– Mange hytter står tomme store deler av året. Hvorfor ikke leie ut til andre i egen bedrift eller i samme pool, i stedet for å la hytta stå tom når man ikke er der selv? spør Johannes Thingnes Bø.Thingnes Bø tilbyr sågar sin egen hytte på Sjusjøen for utleie gjennom Daysoff.Daglig leder Truls Furuseth i Daysoff håper på en spinoff-effekt av den posisjonen stjernene har.– De er veldig gode ambassadører for dette med friluftsliv og restitusjon, sier Furuseth til Kapital.Så langt har Daysoff klart å få tilgang til i underkant av hundre utleieobjekter.Skiskytterbrødrene etablerte hvert sitt heleide investeringsselskap i løpet av fjoråret. Storebror Tarjei etablerte selskapet Boe Invest, med en aksjekapital på 350.000 kroner, i mars i fjor, mens Johannes la inn 100.000 kroner i Jtb Invest i oktober.