<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Grieg bladde opp for årets dyreste vinterpalass

Per Grieg jr. og kona gikk for ti rom på toppen av Geilo Fjellandsby.

    Publisert 9. mars 2018 kl. 14.06
    Oppdatert 9. mars 2018 klokken 14.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 108 ord

    Per Grieg jr. og kona fikk millionrabatt på hyttetunet med ti rom på toppen av Geilo Fjellandsby, skriver DN.Fritidsboligen - med en prisantydning på 24,75 millioner kroner - lå ute til salgs en stund, før den ble solgt i februar for 21,75 millioner kroner. Dermed er dette blant de desidert dyreste hyttesalgene på fjellet de siste årene, skriver avisen.Sist måned bekreftet eiendomsmegler Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1 ifølge DN at eiendommen - med et bruksareal på 317 kvadratmeter - var solgt.Nå viser offentlige registre at ny eier på eiendommen er bildekunstner Ragnhild Willumsen Grieg, skriver avisen. Hun er gift med Per Grieg jr., som leder oppdrettsdelen til familieimperiet Grieg i Bergen.