<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solgte Geilo-leiligheter for 50 mill. på én dag

Eiendomsinvestor Pål Georg Gundersen står bak nybygget.

Publisert 28. mars 2018 kl. 08.11
Oppdatert 30. aug. 2019 klokken 02.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

Eiendomsinvestor Pål Georg Gundersen solgte unna ni leiligheter til 50 millioner kroner samme dag som de la ut det nye leilighetsbygget på Vestlia på Geilo til salgs, skriver DN.– Jeg måtte nesten klype meg selv i armen, endelig har det løsnet, forteller eiendom- og hotellinvestor Pål Georg Gundersen som de siste årene har bygget opp Merkantilbygg-konsernet.Fredag forrige uke la Gundersen ut et nytt leilighetsbygg på Vestlia Resort på Geilo. Samme dag ble ni av leilighetene solgt for til sammen drøyt 50 millioner kroner. Totalt ble 36 leiligheter lagt ut for salg. Leilighetene har en pris på mellom 3,4 millioner og 9,4 millioner kroner.– Vi er i ferd med å signere den tiende kjøperen, og har flere interessenter, så det har vært en god påske så langt, sier eiendomsmegler Christian Haatuft ved Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren, som har solgt leiligheter i prosjektet, til DN.