<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har kjøpt eiendom for 200 mill.: - Jeg skulle kjøpt mer

Terje Tinholt har kjøpt eiendom for 200 millioner siden han sluttet i megleryrket i fjor. - Jeg bommet på at markedet skulle snu så fort opp igjen, sier han.

Publisert 28. apr. 2018 kl. 12.30
Oppdatert 28. apr. 2018 klokken 12.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 250 ord
Eivind Yggeseth

(Finansavisen): - Timingen var i utgangspunktet perfekt. Vi skulle benytte bremsen i markedet til å gjøre gode kjøp, sier Terje Tinholt til FinansavisenI august i fjor la han en mangeårig eiendomsmeglerkarriere på hyllen og satset i stedet på eiendomsutvikling gjennom det da nyopprettede Tinholt Eiendom.Med på laget har han blant andre Bryn Eiendom, med Jan Ivar og Petter Nygaard i spissen, samt komiker Thomas Giertsen og tidligere Nordvik & Partners-kollega Sara Trier.Tinholt uttalte da til avisen at han hadde rundt 500 millioner å kjøpe for.- Hvor mye har du kjøpt hittil?- Jeg har kjøpt eiendom for rundt 200 millioner, sier Tinholt til Finansavisen.- Hvor mange eiendommer dreier det seg om?- Det er fordelt på fire-fem prosjekter.Tinholt vil ikke si til avisen konkret hvilke adresser det dreier seg om, men forteller at alle prosjektene ligger på Oslo vest.Han angrer på at han ikke kjøpte mer i høst.- Jeg skulle våget mer og kjøpt mer. Vi fikk med oss en del av bremsen, men jeg angrer på at jeg ikke kjøpte mer.- Jeg bommet på at markedet skulle snu så fort opp igjen. Jeg trodde jeg hadde frem til påske eller kanskje frem til sommeren med å kjøpe i et tregt marked, men vi så at det snudde allerede i februar, sier Tinholt til Finansavisen.- Hvor mye har du å handle for nå?- Jeg kan handle for 300 millioner til, men jeg har ikke tenkt å bruke alt på én gang. Vi vil selge noe før vi kjøper mye mer, sier han.