<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Huseier takket nei til 40 mill.

Huseier Berit Hallan vil ikke selge barndomshjemmet til utbyggere.

    Publisert 7. apr. 2018 kl. 07.49
    Oppdatert 7. apr. 2018 klokken 08.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 166 ord

    – Hva i alle dager skal jeg med så mye penger? undrer Berit Hallan i et intervju med Dagens Næringsliv.Hun er bosatt i det som var hennes barndomshjem, et steinkast fra Røa-krysset i Oslo.– Tenk hvor mye lettere du kan få det om du flytter til en leilighet, sier folk. De kan ikke begripe at jeg ikke vil selge. Men, som jeg sa til meg selv da jeg fløy rundt med måkebrettet her forleden dag, så trenger jeg i alle fall ikke å gå på noe treningsstudio. Snømengdene holder gikten i sjakk.Til tross for at det i løpet av et par år kommer flere etasjes boligblokker som gjerder inn eiendommen hennes, vil Hallan ikke selge barndomshjemmet, som ikke er nyoppusset, men beholdt slik det alltid har vært.– Velkommen til 60-tallet, pleier jeg å si når jeg får besøk. Så lenge jeg og huset mitt holder, trenger jeg ikke å bytte ut noe som helst. Folk har litt vanskelig for å forstå det, sier Hallan til DN.