<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt byggebråk for Bjørn Dæhlie

Mener utbyggingsplanene ikke passer inn i Jessheim sentrum. 

Publisert 11. apr. 2018 kl. 08.37
Oppdatert 11. apr. 2018 klokken 08.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord

Skiveteran og forretningsmann Bjørn Dæhlie vil bygge leilighetsblokk med parkeringskjeller i Jessheim sentrum. Det får flere til å reagere, skriver VG.- Vi reagerer på at utbyggeren kommer med planer som overhodet ikke passer inn i det lille vi har igjen av historisk bymiljø, sier Stein Vegar Leidal, lokallagsleder og kommunestyrerepresentant for Ullensaker Venstre, til avisen.Ordfører Tom Staahle fra Frp sier til avisen at selve reguleringsplanen ikke har startet, og opplyiser om at tiltakshaver aldri har foreslått å rive noen av de verneverdige byggene som står på tomten. - Han har tvert imot tatt vare på byggene - som er to bygg på tomten ved navn Vegelsgården og Kingsgården. I tillegg skal han sette opp et gammelt stallbygg som er tatt ned og lagret, skriver Staahle i en e-post til VG.- Det han ønsker er å utvikle tomten videre og rive et bygg som ikke har vernekrav og som strengt tatt heller ikke er noe pent, legger ordføreren til. Bjørn Dæhlie ville ikke kommentere saken da avisen tok kontakt.