<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørn Rune Gjelsten utvider imperiet

Cash is king.

Publisert 2. mai 2018
Oppdatert 2. mai 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord

Fabritius Gruppen har kjøpt kombinasjonseiendommen Industriveien 14 på Berger (Skedsmokorset) nord for Oslo, melder Estate Nyheter.Selger er Norasondegruppen, som også er største leietaker i eiendommen.- Eiendommen er 100 prosent utleid og ligger i et område hvor vi har mye eiendom fra før, sier Fabritius Gruppen-sjef Asgeir Solheim.Industriveien 14 er ifølge nettstedet bebygd med 4.592 kvadratmeter og har en tomt på 17.826 kvadratmeter.- Det er en fin eiendom for bransjer og bedrifter som har behov for uteplass i tilknytning til lokalene. Det er en kontantstrømeiendom, fortsetter Solheim.Han vil ikke si noe om salgssum, men Estate bemerker at prisantydningen var 53 millioner kroner da Real Næringsmegling la ut eiendommen tidlig i år.Real-sjef Eivind K. Aursøy karakteriserer overfor nettstedet interessen for eiendommen som «meget stor».Fabritius Gruppen er heleid av Bjørn Rune Gjelstens heleide Gjelsten Holding.