<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nils Nordvik: - Selger ikke for å selge - skal ha god pris

Eiendomsmegler Nils Nordvik om boligpris, eiendomsbommert og de heteste objektene på markedet.

    Publisert 24. nov. 2018 kl. 11.00
    Oppdatert 24. nov. 2018 klokken 11.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 243 ord

    Travel julebordsesong til tross, boligene på markedet går unna som varmt hvetebrød, skal vi tro eiendomsmegler Nils Nordvik fra premiumkjeden Nordvik Eiendomsmegling.De som har boliger ute på markedet, har ingenting å frykte.- Utbudet er mye mindre, men interessentene og kjøperne er der hele tiden. De er interessert i å gå inn og kjøpe, og de sitter opp under jul og i juleferien, og følger med på markedet, sier Nordvik, og fortsetter;- De som legger ut boligene sine nå, hvis ikke de får den prisen de skal, så kan de godt vente og heller gå ut igjen i januar. Men da kommer det veldig mye mer ut på markedet. Så den som har boligen sin ute nå før jul kan risikere å få en god pris.- Folk selger ikke for å selge. De skal ha en god pris for boligen sin, og hvis de ikke får den prisen dropper de det, sier Nordvik.Da han startet i bransjen for 30 år siden var det en høyde etter 87 og jappetiden, og markedet dalte fra 88, 89 og helt frem til 92.- Det var ganske tøffe tak, sier Nordvik, og fortsetter;- Når du greier deg gjennom den, og du greier å selge boliger i et nedadgående marked. Da er det ikke noe problem. Da klarer du deg godt i bransjen, sier Nordvik, og smiler.- Det var tøft, det var høye renter og enn annen tid enn den vi har i dag.Hør hele intervjuet med Nils Nordvik her: