<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rederbolig under prisantydning på tvangssalg

Retten tror ikke det er mulig å få mer for Moltzau-villaen.

    Publisert 21. nov. 2018 kl. 10.04
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 23.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    I august omtalte Hegnar.no luksusvillaen til Ragnar Moltzau og Aase Marie Moltzau på Ullernåsen i Oslo som ble lagt ut på tvangssalg med en pris på 55 millioner kroner.Nå har Oslo byfogdembete stadfestet et bud fra Stegg Eiendom as på 53 millioner kroner for eiendommen, skriver DN.Byfogdens slutning kan likevel ankes til lagmannsretten.Moltzaus advokat, Joar Heide i Ræder, sier ifølge avisen de ennå ikke har fått tid til å avklare hvordan de vil forholde seg til kjennelsen, men skriver i en sms til DN at det er sannsynlig at Moltzau vil anke.Aase Marie Moltzau har stått som eier av eiendommen siden paret kjøpte den i 1989.