<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sørlandets dyreste leilighet er nå solgt etter priskutt

Cathrine Rasmussen har solgt luksusleiligheten sin.

Publisert 21. des. 2018 kl. 08.13
Oppdatert 21. des. 2018 klokken 11.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 224 ord

I september la rederdatter Cathrine Rasmussen (53) ut leiligheten ytterst på Tangen i Kristiansand for salg.Ifølge eierskiftestatistikk fra Finn.no ble leiligheten, med et bruksareal på 220 kvadratmeter, kjøpt i 2014 for 20,15 millioner kroner, som var ny rekord for en leilighet omsatt i det åpne markedet i Kristiansand. Prisantydning, fire år senere, ble satt til 32 millioner kroner.- Det er den mest unike i Kristiansand, med byens beste beliggenhet. Det er ikke tvil om annet, uttalte eiendomsmegler Pål Birkeland i Sørmegleren til Hegnar.no.Etter det DN forstår, er leiligheten nå solgt for 28,3 millioner kroner, som er 3,7 millioner mindre enn prisantydningen. Prisen tilsvarer en kvadratmeterpris på 131.000 kroner.Justert for tilpasningene, sitter trolig Rasmussen igjen med en avkastning på rundt 20 prosent. I samme periode har eiendomsprisene i Kristiansand steget med drøyt det halve av dette.Eiendomsmegler Pål Birkeland forteller til DN at han er ganske sikker på at den som kjøpte leiligheten ikke vil tape penger på den, og at både selger og kjøper er fornøyde med handelen.- I sum hadde vi vel syv-åtte interessenter i perioden fra leiligheten ble lagt ut for salg i september. Og prisen, som jeg ikke vil kommentere, ble et resultat av forhandlinger, sier Birkeland til avisen, som ikke vil si noe om hvem som har kjøpt leiligheten ut over at det er en han og at han er sørlending.