<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pris: 70 mill. ­– Høyeste bud: 40 mill.

Kun én interessent har foreløpig lagt inn bud på Einar Aas' penthouseleilighet på Tjuvholmen. - Budet ble uansett ikke tatt seriøst, sier eiendomsmegler Nils Nordvik.

    Publisert 13. mars 2019 kl. 10.30
    Oppdatert 13. mars 2019 klokken 10.37
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 383 ord

    (Finansavisen): Penthouseleiligheten til Einar Aass på Tjuvholmen har bare mottatt ett bud hittil. Det er på 40 millioner, men er avvist av selger, skriver Finansavisen.Ifølge eiendomsmegler Nils Nordvik har det ikke kommet inn flere bud på leiligheten som Nordvik gikk ut med i media for snart to måneder siden, men som ble lagt ut på Finn for drøye én måned siden.Eiendomsmegleren forteller til avisen at det har vært en del interesse, og at 7-8 personer har vært og sett på leiligheten. - Mange har sett leiligheten på nett også. Det kommer ikke et rush av kjøpere med kø langt ut på gata for en leilighet til 70 millioner, svarer Nordvik på spørsmål om det ikke er skuffende få interessenter.- Ikke tatt seriøstBudet på 40 millioner kroner var ifølge Nordvik ikke noe selger vurderte.- Det var helt uaktuelt, og ikke noe vi har hensyntatt. Han kunne like gjerne ha bydd 20 millioner. Det var for å si at han ville være med, sier eiendomsmegleren til Finansavisen, men vil ikke kommentere om budgiveren fortsatt er interessert.- Budgivere og interessenter kan vi ikke kommentere. Budet ble uansett ikke tatt seriøst. Jeg har interessenter som har sagt at de vurderer en pris på over 50 millioner. Men dette har også med hva kostnadene blir for en ombygging. I denne prisklassen vil folk at deres egen smak skal reflekteres, påpeker Nordvik. Det er forløpig ikke gjort noen vurderinger knyttet til kutt i prisantydningen.- Vi har ikke gjort noe foreløpig. Folk vet jo at den er til salgs, og de kan by det de ønsker. Det er advokatene som representerer boet som tar avgjørelsen. Men de har veldig god tid. Vi kan bruke vår og sommer på dette, men jeg har heller ikke fått noen minstepris, sier Nordvik til Finansavisen.SkjeggkreI mdten av februar ble det kjent at at den som kjøper Aas' leilighet på Tjuvholmen, slipper å bo alene. Med på kjøpet følger nemlig skjeggkre.På ett av badene var det funnet skjeggkre på gulvet ved dusjen. På et annet bad ble det også funnet et individ som antas å være skjeggkre. Insektet var følgelig funnet i to av leilighetens tre bad.- Det har ikke noe å si. Dette har vært et problem i en periode, men er det ikke lenger. Det er funnet et middel som gjør at man blir kvitt skjeggkre, sa eiendomsmegler Nordvik til Finansavisen da.