<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bergens dyreste leilighet er solgt

Kun Kygos hus slår denne prisen i Bergen

    Publisert 28. juni 2019 kl. 22.45
    Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 18.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 89 ord

    Det var i mai at leiligheten på Nordnes i Bergen ble lagt ut for salg for 37 millioner kroner. Nå kan Bergens Tidende fortelle at leiligheten er solgt for 34,5 millioner kroner, og at ifølge eiendomsmegler Tom Jørgensen hos Privatmegleren, er det den dyreste leiligheten som noensinne er solgt i Bergen. Det var Linda og Bjørn Wollan som solgte leiligheten.- De er svært godt fornøyde, sier Jørgensen, ifølge avisen.Den eneste boligen i Bergen som har oppnådd høyere pris, er artisten Kygos hus på Hopsneset som ble kjøpt for 41 millioner kroner.