<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøpte Kragerø-luksus med åtte millioner i rabatt

Eiendomsmilliardær har sikret seg to perler på Kragerø.

Publisert 11:48 20. juli 2019
Oppdatert 17:54 27. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord

To naboeiendommer på Stutsholmen ytterst i Kragerø-skjærgården ble i mai ble lagt ut for salg for henholdsvis 24 og 14 millioner kroner. Ifølge eiendomsregisteret har eiendomsmilliardær Jonas Ramm nå kjøpt begge eiendommene for 29,9 millioner kroner, skriver DN.- Vi har kjent til dette stedet i 50 år, for jeg har feriert i Kragerøs skjærgård siden jeg var guttunge. Familien har alltid tenkt at dette er et av de deiligste stedene i Kragerøs skjærgård. Da det kom for salg, var beslutningen ganske enkel. Vi har fire barn, og tenkte at dette måtte vi bare prøve å få tak i, sier Ramm til DN.De to vestvendte strandeiendommene på til sammen 17 mål har ifølge avisen tre bygninger med et samlet bruksareal på 320 kvadratmeter. Samlet blir salget av de to Kragerø-eiendommene den tredje dyreste hyttetransaksjonen i skjærgården i år.- Salgssummen ble omtrent som jeg forventet, sier eiendomsmegler Tom Didrik Eriksen i DNB Eiendom til avisen.