<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Analytikere: – Vil bli ignorert av markedet
I forkant av nytt Opec+-møte klatrer oljeprisen oppover tirsdag morgen.
Hentet 100 millioner på egenhånd i råttent kapitalmarked
Det er vekstkollaps på børsen, men investorene stod i kø da Eco Stor ville hente penger. Kun fire år etter oppstarten prises batteriselskapet til 700 millioner kroner – en dobling fra i fjor. (+)
Norge vil etterforske Nord Stream-sabotasjen
Under et møte i Joint Expeditionary Force (JEF) har Norge tilbudt å bistå Sverige, Danmark og Tyskland i etterforskningen av Nord Stream-sabotasjen.
Lekkasjen fra Nord Stream 2 øker
Den svenske kystvakten melder at gasslekkasjen fra Nord Stream 2 har økt. Mandag klokka 8 var lekkasjen rundt 30 meter i diameter på havoverflaten.
Gamle næringsbygg sluker energi
Statsbudsjettet må inneholde regelendringer og kraftfulle tiltak som gjør det mer attraktivt å oppgradere eldre bygg, skriver Jon Dahlberg Årstad i Newsec.
Nye regler skal gi strømkunder bedre oversikt
Fra 1. november innføres nye og strengere regler for markedsføring av strømavtaler, som skal gjøre det enklere for kunder å orientere seg i strømmarkedet.
Sverige sender skip med sonarutstyr til området for gasslekkasje
Et stort svensk skip med sonarustyr om bord er sendt til området der det ble oppdaget eksplosjoner i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2.